Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Du kan ringe oss på telefon 45 48 44 93 eller benytte vår kontaktskjema under. Til tider kan vi ha stor pågang. Får du ikke svar med en gang send oss gjerne en sms.

 

T: 45 48 44 93
Email: oslo@frognerflytteservice.no
Nedre Prinsdal vei 93, 1263 Oslo

Fyll ut skjema

7 + 15 =

Spørsmål og svar

Hva koster flytting

Våre flyttetjenester er konkurransedyktige og sammenlignet med markedet ligger vi noe under gjennomsnittsprisene. Å beregne en fastpris på en flyttejobb kan være vanskelig da dette påvirkes av flere ting og varierer fra kunde til kunde. I Oslo jobber vi med timepriser men vi kan også komme på en befaring og tilby dere en fastpris om det er ønskelig.

Hvor tidlig må jeg bestille

Vi prøver å være fleksible og hjelpe alle kunder med flyttetjenester. Periodevis har vi stor pågang og det er fint om bestilling gjøres så tidlig som mulig. Da kan vi være sikre på at vi kan booke deg inn til ønsket flyttedag og klokkeslettet du ønsker.

Kan dere flytte etter arbeidstid og i helger?

Ja, Frogner Flytteservice hjelper deg gjerne med flytting ettermiddag eller i helgen. Kontakt oss så finner vi en løsning.

Kan dere ta med ting som skal kastes?

Ja, vi tilbyr avfallshåndtering og søppeltaxi. Det innebærer at vi både rydder, sorterer og kjører bort avfall, møbler og andre gjenstander du ønsker å kvitte deg med.

Kan jeg mellomlagre hos dere?

Ja, har du behov for mellomlagring under flytting tilbyr vi lagertjenester for våre flyttekunder. Vi henter, leverer til lager og kjører det ut igjen når du har ny bolig klar.

I tillegg tilbyr vi bedriftslager for kunder i Oslo og Viken. Her kan du trygt lagre møbler og annet kontorutstyr.

Kjører dere til utlandet?

Ja, vi gjør også oppdrag fra Oslo til andre byer i Skandinavia. For eksempel flytting til Gøteborg, Stockholm, Malmø og København. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere hvis du har behov for flyttetjenester til et annet land.

Frogner Flytteservice

Ser du etter et flyttebyrå i Oslo har du kommet rett. Vi hjelper deg med flyttetjenester og har lang erfaring innen flytting og transport. Frogner Flytteservice eies og drives av Majd Dali (org. nr 924 205 849).

Som et trygt og profesjonelt flyttebyrå i Oslo er vi opptatt av å levere flyttehjelp med høy kvalitet. Alt fra privatflytting, flytting for bedrifter, mellomlagring og renholdstjenester.

Vi vet godt at flytteprosessen kan føles som overveldende og stressende. Det er mange ting du må ta hensyn til. Planlegging, organisering og transport mellom boliger.

Overlat din flytting til oss.

Call Now ButtonRing oss!