Kontorflytting Oslo

Kontorflytting Oslo, flytting av arbeidsplasser, kontorutstyr og lager. Skal bedriften flytte kontor i Oslo? Frogner Flytteservice har nødvendig kompetanse og lang erfaring med bedriftsflytting.

 

Gratis befaring

Kontorflytting Oslo

Er det på tide å flytte til nye kontorlokaler? En bedriftsflytting kan være tidkrevende og det er mye som må ordnes, både før og under flytteprosessen. Frogner Flytteservice hjelper bedrifter med å flytte inventar, møbler, maskiner og annet kontorutstyr.

Gratis befaring

Vi kommer gjerne på en helt gratis og uforpliktende befaring. Her kan vi gå gjennom bedriftens behov før pristilbud.

Planlegging

God planlegging er nøkkelen til en effektiv og profesjonell kontorflytting. Sammen med oppdragsgiver planlegger vi hele prosjektet.

Utførelse

Vi har nødvendig erfaring utstyr og flyttebiler for å utføre en raskt, effektiv og trygg kontorflytting i Oslo og Viken.

Flytte kontor

Frogner Flytteservice flytter for bedrifter i både privat og offentlig sektor. Vi har faste avtaler med bedrifter og gjør enkeltflyttinger fra et kontorlokale til et annet. I tillegg kan vi tilby alt fra å pakke ned, demontere og rydde ut fra deres gamle lokaler. Vi er et flyttebyrå du kan stole på når din bedrift skal flytte sine lokaler.

Vi tilbyr kontorflytting med smarte og hendige ekstratjenester slik at din bedrift kan overlate hele jobben til kun en profesjonell aktør. Frogner Flytteservice har gode samarbeidspartnere og kan yte effektiv flyttehjelp på kort varsel til rettferdige priser. Ønsker du et flyttetilbud og kostnadsoverslag på kontorflytting kan du kontakte oss på epost eller telefon.

Kontorflytting Oslo

Kontoravvikling

Skal bedriften avvikle gamle kontorlokaler hjelper vi dere med rydding, tømming og tilbakestilling av kontorlokalene. Vi jobber med både timepriser og fastpris etter avtale.

  • Demontering av møbler, veggfaste gjenstander
  • Rydding og sortering av avfall
  • Enkle håndverkertjenester som maling av kontorlokaler, sparkling etter tv, monitorer o.l.
  • Bortkjøring av avfall
  • Bedriftslager for mellomlagring av kontorutstyr

Lang erfaring

Våre flyttemedarbeidere har lang erfaring med å flytte kontor for bedrifter i Oslo

Komplette løsninger

Vi ordner alt fra A til Å. Flytting av møbler, spesialutstyr og tilbakestilling.

Montering

Vi monterer nye kontormøbler, stoler, møteromsbord o.l. for bedrifter i Oslo.

Call Now ButtonRing oss!