Minilager

Minilager Oslo, mellomlagring av møbler og eiendeler under flytting. Frogner Flytteservice tilbyr lagertjenester for private og bedrifter i Oslo og Viken. Vi ordner med alt fra henting, transport til lageret og tilbakelevering når dere er klar for innflytting. Raskt, enkelt og konkurransedyktige priser.

 

Be om tilbud

Minilager Oslo

Har du behov for mellomlagring av møbler eller andre ting, når du flytter? Vi hjelper deg med lager i Oslo!

Enten du skal flytte, pusse opp eller bo i utlandet en periode kan vi tilby fleksible og profesjonelle lagerløsninger. Du kan lagre møbler og eiendeler så lenge du ønsker, for en kortere eller lenger periode.

Temperert lager

Vi benytter temperert lager. Her kan du lagre eiendeler innendørs i lagerboder som er oppvarmet hele året.

Bedriftslager

Bedriftslager for bedrifter som ønsker å lagre møbler, kontorutstyr og andre ting på en trygg og effektiv måte.

Transport

Overlat alt til oss. Vi henter det du ønsker å lagre, kjører det til lageret og leverer tilbake når du ønsker det. Enklere blir det ikke.

Mellomlagring

Flytter du til en mindre leilighet eller kanskje drømmeboligen du skal flytte til ikke er klar enda. Uansett årsak kan vi hjelpe deg med å mellomlagre dine eiendeler. Vi samarbeider med flere lageraktører i Oslo og kan ordne med minilager samme dag.

Lagring av flyttegods under flytting, personlige eiendeler, fritidsutstyr og sesongvarer. Minilager Oslo kan leies som korttidslager eller langtidslager. Du betaler leie per måned, ingen depositum. Lave priser for langtidslagring.

Minilager

Bedriftslager

Skal bedriften flytte til nye kontorlokaler eller har behov for ekstra lagerplass. Hos oss kan bedrifter lagre kontormøbler, utemøbler, sesongprodukter, elektronikk og annet kontorutstyr.

  • Fleksibel leie, kun 1 måneds oppsigelse
  • Flere lagerstørrelser
  • Vi ordner med henting, frakt og transport
  • Temperert lager eller lagercontainer
Call Now ButtonRing oss!